professioneel dakwerk
professioneel advies

Professioneel dakwerk vraagt om vakkennis.

 

Welkom op ons bedrijf!

picture

Wij heten u van harte welkom op de website van Avaria .

Op deze site bieden we graag onze diensten aan en staan u graag bij met nuttige info en tips over de hedendaagse dakwerken.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen, dakpannen, leien, dakvensters, goten en renovatiewerken van klein naar groot..

Uw werk, ons vak

Avaria ....

is hét bedrijf waar u terecht kunt voor alles op het gebied van dakwerken en renovatie.Avaria! Dakwerken streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en service en heeft een team van zeer professionele mensen zodat u over hoogwaardig advies en een zeer vakkundige uitvoering van uw dakwerken beschikt.

Lees meer

 

picture

Dakwerken Avaria

Dakwerken Avaria BVBA

8000 Brugge
Cornelis Everaartstraat 11
Tel : 050 - 35 50 00
GSM : 486 / 69 49 15

                                               B.T.W   BE - 0642.549.675


Werkgebied

Avaria is actief in gans Vlaanderen.Wij leveren onze diensten vanuit ...

• West-Vlaanderen
• Brugge
• Oostende

Laatste nieuws

.    

19/01/2015

Voor wie is de Vlaamse renovatiepremie?

De Vlaamse renovatiepremie wordt een belastingvermindering/ belastingkrediet. Vanaf 1 december 2014 zult u de renovatiepremie zoals ze nu bestaat niet meer kunnen aanvragen: u krijgt dezelfde premie, enkel later. [Lees meer]

24/03/2013

Isolatie info - tips & werkwijze isoleren van muren, vloeren, daken

Isolatie eenvoudigste en meest effectieve manier om energie te besparen. De helft van het verbruik van energie in gebouwen kan bespaard worden door eenvoudige maatregelen zoals isolatie. Het isoleren van gebouwen is dan ook de meest eenvoudige en effectieve manier om energie te besparen.

Een ongeisoleerde woning verliest meer dan 50% van de warmte via dak, gevel en vloer. De juiste isolatie kan de energierekening voor verwarming met maar liefst 70% verminderen. Daarnaast levert isolatie een levenslange, substantiele bijdrage aan de kwaliteit van het gebouw en is bovendien onderhoudsvrij. [Lees meer]                                           Top